Over Smashfactor

Paul Karreman houdt zich bezig met het lesgeven en fysiek begeleiden van golfspelers en sporters. Door de sporter fysiek te testen komen de mogelijkheden in beeld waardoor er een beweging kan worden aangeleerd die past bij de persoon.

Beter Bewegen = Beter Golfen

“De afgelopen jaren heb ik als fysiotherapeut mogen werken met alle niveau spelers: van beginners tot top-amateurs en zelfs met Nederlands beste golfers: Joost Luiten, Robert-Jan Derksen en Daan Huizing. Binnen de fysiotherapie vinden er veel veranderingen plaats en door regelmatig bijscholingen te doen blijf ik op de hoogte en kan ik u zo goed mogelijk helpen.

Als golf-leraar geef ik les op de Noord Nederlandse Golf & Country Club waar ik zowel begeleiding geef aan de Top-teams (Dames 1, Dames Senioren 1 en Heren 1) als aan alle andere golfers. Het enthousiasmeren van de speler staat bij mij voorop zodat de golfer meer plezier uit zijn spel haalt. De afgelopen jaren heb ik verschillende producten ontwikkelt om de golfer te helpen. Onder andere de cursus ‘Shortgame’ en ‘Putting’, ‘Mentale training voor Golfers’ en de ‘Basistraining Fysiek en Golf’. Voor een optimale analyse gebruik in naast video-opnames ook een 3D-analyse systeem.

De fysieke trainingen die ik geef zijn gericht op het verbeteren van de mobiliteit, stabiliteit, kracht en snelheid: kracht en snelheid kunnen pas plaats vinden als de mobiliteit en stabiliteit goed zijn. Deze trainingen geef ik aan jeugd tot senioren, in privé-sessies en groepstrainingen.”

 

Foto Paul Karreman fysiek

Foto Paul Karreman fysiek