Over Smashfactor

Paul Karreman houdt zich bezig met het lesgeven en fysiek begeleiden van golfspelers. Deze activiteiten vinden voornamelijk plaats in het Noorden.
Na verscheidene jaren les te hebben gegeven was het tijd voor een andere benadering in de golfsport. Met het opzetten van Smashfactor wordt alle kennis van de verschillende opleidingen en cursussen gebundeld tot een compleet pakket.

Beter Bewegen = Beter Golfen

Aangezien de golfsport blijft ontwikkelen staat bijscholing door nieuwe cursussen te volgen hoog in de agenda. Als professional wil Smashfactor de golfer zo goed mogelijk te kunnen helpen bij zijn/haar ontwikkeling.
De golflessen worden verzorgd op de Noord-Nederlandse Golf en Country Club; voor het volgen van lessen en trainingen u hoeft niet lid te zijn van de club

De fysieke trainingen vinden plaats in sportschool Sportrade te Paterswolde. In deze zeer compleet uitgeruste sportschool is er een ruimte om alle fysieke testen uit te voeren en de verschillende trainingen te geven. Naast de verschillende cardio-toestellen, kracht-toestellen en vrije gewichten zijn er ook een zestal Human-motion apparaten om u fysiek nog beter golfspecifiek te kunnen trainen.

Binnenkort start Smashfactor ook met fysieke trainingen in Assen.