Nieuwe Werkplek

Start-up trainingen

Mentale training

Deze winter starten er mentale golf-trainingen om u nog beter te laten golfen. Tijdens deze 3 trainingen krijgt u meer handvatten om uw gedachtes tijdens de golfronde te controleren zodat u met meer vertrouwen en overtuiging kunt spelen. Door middel van uitleg, huiswerk-oefeningen, baan- en driving-range opdrachten krijgt u meer inzicht in uw eigen handelen. Door dit inzicht wordt het makkelijker om uw denken ‘te stoppen’ en om te zetten naar een fysieke beweging met overtuiging waardoor u beter gaat scoren.

De 3 trainingen vinden plaats in het clubhuis en de oefen-faciliteiten van golfpark de Hildenberg te Appelscha en worden op verschillende momenten aangeboden tijdens het winter-seizoen zodat u altijd kunt aansluiten bij een groep om de serie compleet te maken. Elke training zal een theoretisch- en praktisch gedeelte hebben en door huiswerk-opdrachten zult u in staat zijn om uw score te verbeteren.

De data en kosten worden binnenkort bekend gemaakt, heeft u interesse neem dan contact op met ellen@smashfactor.nl.

U hoeft trouwens geen lid te zijn van de Hildenberg om deel te nemen aan deze trainingen.

Krijgt u de nieuwsbrief nog niet maar wilt u wel op de hoogte blijven van de trainingen, meld u dan aan via ellen@smashfactor.nl . 

Start Fysieke Wintertraining

Alle informatie over de Fysieke Golftraining is weer per mailing  https://mailchi.mp/88ad99410895/start-fysieke-trainingen verzonden. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief zodat je altijd als eerste kunt opgeven voor de trainingen. Dat kan via ellen@smashfactor.nl

 

Fysieke wintertraining voor de jeugd in Noord-Nederland

Dit jaar worden er weer fysieke trainingen georganiseerd voor de Noordelijke Jeugdspelers! Deze trainingen zorgen ervoor dat de golfer beter leert bewegen waardoor de golfswing makkelijker en krachtiger gaat worden. Na een 0-meting tijdens de eerste training worden de vervolg-trainingen gebruikt om meer snelheid, lenigheid en kracht te verkrijgen. Natuurlijk krijgt de golfer ook huiswerk mee zodat hij thuis ook kan werken aan zijn fysiek.

De trainingen worden gegeven bij Sportrade in Paterswolde op de vrijdagavond. De 10 trainingen starten eind oktober en gaan door tot eind maart zodat de golfer optimaal voor bereid is voor de start van het seizoen.

De trainingen zijn bedoeld om de reguliere golflessen van de home-pro te ondersteunen. We willen graag samenwerken met de home-pro zodat we kunnen ondersteunen bij eventuele techniek-aanpassingen.

Samen de golfer beter maken!

Je kunt je aanmelden via ellen@smashfactor.nl o.v.v. je naam, leeftijd en telefoonnummer. Je krijgt uiterlijk eind augustus een bevestiging per email.

Krijg je de nieuwsbrief nog niet maar wil je wel op de hoogte blijven van de trainingen, meld je dan aan via ellen@smashfactor.nl . We hopen dat je meedoet.

Putt-trainingen

De putt-training van 6 juni was zo snel vol dat we de volgende al weer hebben gepland op zaterdag 23 juni a.s. Geef je op via ellen@smashfactor.nl en je ontvangt een bericht van inschrijven.

Kun je zaterdag 23 juni niet maar wil je wél op de hoogte blijven? Ook dan is een mail voldoende voor de mailing en je ontvangt als eerste de aankondiging van o.a. de nieuwe trainingen in je mailbox. Handig toch?

https://mailchi.mp/7fdedbd8a88b/putt-training-op-zaterdag-23-juni-as

Nieuws over activiteiten

Zoals u waarschijnlijk hebt gemerkt is Smashfactor steeds bezig om golfers beter te laten bewegen en daarmee beter te golfen. 

Wat staat er de komende tijd op het programma:

    • Basistraining Fysiek & Techniek in Glimmen op de driving range van NNG&CC
    • Shortgame-training
    • Putt-training
    • Mentale training voor golfers
    • Fysieke trainingen in Paterswolde bij Sportrade
    • Fysiotherapie behandelingen en seminars bij Allround Crossfit
    • Specifieke fysieke trainingen voor jeugd
    • Youtube videokanaal

Het zijn zgn. open trainingen en deze staan open voor iedereen; u hoeft geen lid te zijn van de golfclub. 

Om alle geïnteresseerden nóg beter te kunnen informeren, gaat Smashfactor incidenteel een nieuwsbrief sturen om u van de diverse programma’s op de hoogte te brengen. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via ellen@smashfactor.nl

Wij wensen u een gezond en blessurevrij golfseizoen.

Op de hoogte blijven….

We zijn sinds kort gestart met diverse trainingen zoals de ‘Basistraining Fysiek en Techniek’ en de ‘Basistraining Shortgame’. Voor de deelnemers van deze basistrainingen worden ook vervolg trainingen aangeboden. De aankondigingen gaan via de website http://www.smashfactor.nl.

Ook worden de trainingen aangekondigd via de e-mail. Wilt u ook als eerste weten wanneer der weer nieuwe trainingen worden aangeboden, schrijf u dan in via ellen@smashfactor.nl o.v.v. uw naam, handicap en telefoonnummer. U ontvangt dan als eerste de nieuwe data.

Nieuwe Short Game basistrainingen

We starten weer met de Basistraining Shortgame. Een korte speltraining waarbij het accent ligt op het bewegen vanuit het lichaam. Vanuit welke gewrichten moet er bewogen worden?

De training wordt gehouden op de putting- en chippinggreen van de Noord-Nederlandse Golf- & Country Club aan de Pollselaan 5 te Glimmen. Het is een zgn. open training, deze staat open voor iedereen dus u hoeft geen lid te zijn van de golflcub.
De training duurt 2 uur en de kosten zijn € 35,-. en de groepsgrootte is maximaal 6 personen per groep

Data en tijd:
Zaterdag 21 april van 10.00-12.00 en van 12.00-14.00

U kunt zich aanmelden via ellen@smashfactor.nl o.v.v. uw naam, handicap, telefoonnummer; u krijgt een bevestiging per email.Bent u verhinderd maar wilt u wel op de hoogte blijven? Dan is een e-mail voldoende om u in te schrijven voor de mailing.

Graag tot ziens!

Mailinglist

Foto Paul Karreman fysiek

Foto Paul Karreman fysiek

Wil je ook meedoen aan de Basistraining Fysiek & Techniek maar kun je 6 april a.s. niet? Geef je dan op voor de mailinglist en je krijgt een melding wanneer de volgende training bekend is. De trainingen worden waarschijnlijk gehouden op een zaterdag of zondag.Ook andere trainingen zoals Shortgame en Fysieke trainingen in de sportschool worden via een e-mail aangekondigd.

Aanmelden voor de mailinglist kan via ellen@smashfactor.nl; ook als je niet lid bent van een golfclub ben je van harte welkom.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief