Mentale training

Deze winter starten er mentale golf-trainingen om u nog beter te laten golfen. Tijdens deze 3 trainingen krijgt u meer handvatten om uw gedachtes tijdens de golfronde te controleren zodat u met meer vertrouwen en overtuiging kunt spelen. Door middel van uitleg, huiswerk-oefeningen, baan- en driving-range opdrachten krijgt u meer inzicht in uw eigen handelen. Door dit inzicht wordt het makkelijker om uw denken ‘te stoppen’ en om te zetten naar een fysieke beweging met overtuiging waardoor u beter gaat scoren.

De 3 trainingen vinden plaats in het clubhuis en de oefen-faciliteiten van de Noord-Nederlandse Golf- & Country Club en worden op verschillende momenten aangeboden tijdens het winter-seizoen zodat u altijd kunt aansluiten bij een groep om de serie compleet te maken. Elke training zal een theoretisch- en praktisch gedeelte hebben en door huiswerk-opdrachten zult u in staat zijn om uw score te verbeteren.

De data en kosten worden binnenkort bekend gemaakt, heeft u interesse neem dan contact op met ellen@smashfactor.nl.

U hoeft trouwens geen lid te zijn van de NNG&CC
om deel te nemen aan deze trainingen.

 


Krijgt u de nieuwsbrief nog niet maar wilt u wel op de hoogte blijven van de trainingen, meld u dan aan via ellen@smashfactor.nl .