Over Smashfactor

Paul Karreman houdt zich bezig met het lesgeven en fysiek begeleiden van golfspelers en sporters. Door zijn achtergrond als fysiotherapeut en golfleraar kan hij makkelijk verbanden leggen tussen bewegingen uit uitkomsten van de bal.

Beter Bewegen = Beter Golfen“

De afgelopen jaren heb ik als fysiotherapeut mogen werken met alle niveau spelers: van beginners tot top-amateurs en zelfs met Nederlands beste golfers: Joost Luiten, Robert-Jan Derksen en Daan Huizing. Binnen de fysiotherapie vinden er veel veranderingen plaats en door regelmatig bijscholingen te doen blijf ik op de hoogte en kan ik u zo goed mogelijk helpen.

Als golfleraar geef ik les op Drentse golfbaan De Gelpenberg te Aalden. Daar heb ik ook ruimte om te behandelen en om fysieke trainingen te geven. In het verleden heb ik op veel verschillende clubs in het Noorden gewerkt waar ik heb lesgegeven aan alle nivo spelers: van beginners tot hoofdklasse-spelers. Het enthousiasmeren van de speler staat bij mij voorop zodat de golfer meer plezier uit zijn spel haalt. De afgelopen jaren heb ik verschillende producten ontwikkelt om de golfer te helpen. Onder andere de cursus ‘Shortgame’ en ‘Putting’, ‘Mentale training voor Golfers’ en de ‘Basistraining Fysiek en Golf’. Voor een optimale analyse gebruik in naast video-opnames ook een 3D-analyse systeem.

De fysieke trainingen die ik geef zijn gericht op het verbeteren van de mobiliteit, stabiliteit, kracht en snelheid: kracht en snelheid kunnen pas plaats vinden als de mobiliteit en stabiliteit goed zijn. Deze trainingen geef ik aan jeugd tot senioren, in privé-sessies en groepstrainingen.”

Foto Paul Karreman fysiek

Foto Paul Karreman fysiek

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief