Putt-trainingen

De putt-training van 6 juni was zo snel vol dat we de volgende al weer hebben gepland op zaterdag 23 juni a.s. Geef je op via ellen@smashfactor.nl en je ontvangt een bericht van inschrijven.

Kun je zaterdag 23 juni niet maar wil je wél op de hoogte blijven? Ook dan is een mail voldoende voor de mailing en je ontvangt als eerste de aankondiging van o.a. de nieuwe trainingen in je mailbox. Handig toch?

https://mailchi.mp/7fdedbd8a88b/putt-training-op-zaterdag-23-juni-as

Nieuws over activiteiten

Zoals u waarschijnlijk hebt gemerkt is Smashfactor steeds bezig om golfers beter te laten bewegen en daarmee beter te golfen. 

Wat staat er de komende tijd op het programma:

  • Basistraining Fysiek & Techniek in Glimmen op de driving range van NNG&CC
  • Shortgame-training
  • Putt-training
  • Mentale training voor golfers
  • Fysieke trainingen in Paterswolde bij Sportrade
  • Fysiotherapie behandelingen en seminars bij Allround Crossfit
  • Specifieke fysieke trainingen voor jeugd
  • Youtube videokanaal

Het zijn zgn. open trainingen en deze staan open voor iedereen; u hoeft geen lid te zijn van de golfclub. 

Om alle geïnteresseerden nóg beter te kunnen informeren, gaat Smashfactor incidenteel een nieuwsbrief sturen om u van de diverse programma’s op de hoogte te brengen. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via ellen@smashfactor.nl

Wij wensen u een gezond en blessurevrij golfseizoen.

Op de hoogte blijven….

We zijn sinds kort gestart met diverse trainingen zoals de ‘Basistraining Fysiek en Techniek’ en de ‘Basistraining Shortgame’. Voor de deelnemers van deze basistrainingen worden ook vervolg trainingen aangeboden. De aankondigingen gaan via de website http://www.smashfactor.nl.

Ook worden de trainingen aangekondigd via de e-mail. Wilt u ook als eerste weten wanneer der weer nieuwe trainingen worden aangeboden, schrijf u dan in via ellen@smashfactor.nl o.v.v. uw naam, handicap en telefoonnummer. U ontvangt dan als eerste de nieuwe data.

Nieuwe Short Game basistrainingen

We starten weer met de Basistraining Shortgame. Een korte speltraining waarbij het accent ligt op het bewegen vanuit het lichaam. Vanuit welke gewrichten moet er bewogen worden?

De training wordt gehouden op de putting- en chippinggreen van de Noord-Nederlandse Golf- & Country Club aan de Pollselaan 5 te Glimmen. Het is een zgn. open training, deze staat open voor iedereen dus u hoeft geen lid te zijn van de golflcub.
De training duurt 2 uur en de kosten zijn € 35,-. en de groepsgrootte is maximaal 6 personen per groep

Data en tijd:
Zaterdag 21 april van 10.00-12.00 en van 12.00-14.00

U kunt zich aanmelden via ellen@smashfactor.nl o.v.v. uw naam, handicap, telefoonnummer; u krijgt een bevestiging per email.Bent u verhinderd maar wilt u wel op de hoogte blijven? Dan is een e-mail voldoende om u in te schrijven voor de mailing.

Graag tot ziens!

Mailinglist

Foto Paul Karreman fysiek

Foto Paul Karreman fysiek

Wil je ook meedoen aan de Basistraining Fysiek & Techniek maar kun je 6 april a.s. niet? Geef je dan op voor de mailinglist en je krijgt een melding wanneer de volgende training bekend is. De trainingen worden waarschijnlijk gehouden op een zaterdag of zondag.Ook andere trainingen zoals Shortgame en Fysieke trainingen in de sportschool worden via een e-mail aangekondigd.

Aanmelden voor de mailinglist kan via ellen@smashfactor.nl; ook als je niet lid bent van een golfclub ben je van harte welkom.

Basistraining Fysiek & Techniek op 6 april 2018

De groep bestaat maximaal uit 6 personen en de training duurt 2 uur. Na afloop ontvang je een persoonlijke rapportage met je verbeterpunten.
 
Deze training wordt gegeven op de driving range van de Noord-Nederlandse Golf- en Country, Pollselaan 5 te Glimmen. Kosten zijn € 35,- voor de training. Doe je ook mee? Het is een open training dat betekent dat je niet lid hoeft te zijn va
n een golfclub om deel te nemen aan deze training.
Geef jezelf op via ellen@smashfactor.nl

Trainingen

Binnenkort kunt u zich weer inschrijven voor de open trainingen “Shortgame” en “Basistraining Fysiek & Techniek”. Deze worden in april gegeven op de Noord-Nederlandse Golf- & Country Club aan de Pollselaan 5 te Glimmen.

Deze trainingen staan open voor iedereen; u hoeft dus geen lid te zijn van de club. Volg en ‘like’ onze Facebookpagina voor de data en het inschrijven voor deze trainingen. Een mail aan  ellen@smashfactor.nl kan natuurlijk ook.

Fysiotherapeut bij Allround Crossfit

Sinds kort is er een samenwerking tussen Smashfactor en Allround Crossfit. Als fysiotherapeut zal ik wekelijks aanwezig zijn om de sporters van Allround te begeleiden zodat ze optimaal kunnen trainen. Voor een afspraak kan je het contact-formulier invullen of contact op nemen met Allround Crossfit.

Samenwerking Peens Fysiotherapie

Sinds 2017 is er een samenwerking tussen Peens Fysiotherapie (te Heerenveen) en Smashfactor. Als fysiotherapeut werkte ik al eerder in de praktijk bij Rein Peens en dit zal in 2017 wederom gebeuren. De samenwerking en het regelmatig overleg, oefenen en ervaringen uitwisselen bevalt goed. Samen sterk om de sporter nog beter te begeleiden!

Nieuwe website Smashfactor

De nieuwe website is online: er moet nog veel aan gebeuren maar er komen regelmatig nieuwe berichten op. Volg Smashfactor ook op Twitter, Facebook en Instagram.